bloesem

DUURZAAM

Want als er ergens een groot verschil gemaakt kan worden, dan is het wel op het gebied van eten.

MAIL ONS

 

vegan catering
ONZE VERANTWOORDELIJKHEID.

 

Onze wereld staat voor grote veranderingen, die direct het gevolg zijn van ons eigen gedrag. Het is onze verantwoordelijkheid om juist te handelen voor het welzijn van mens en dier. Want als ergens een groot verschil gemaakt kan worden, dan is het wel op het gebied van eten. Niet dat dit altijd makkelijk is, maar het alternatief is gewoonweg niet meer te verantwoorden.

Plants for organic food
WE ETEN ALS KONINGEN.

 

We vinden we dat iedereen zich moet realiseren dat we tegenwoordig eten zoals vroeger alleen koningen aten. Nog niet eens zo heel lang geleden was woensdag de gehaktdag. Een toastje met zalm was een traktatie op de zaterdagavond. Tegenwoordig willen we iedere dag een bagel met zalm, avocado en sesamzaad. Dat heeft consequenties. Nu willen we absoluut niet terug in de tijd, integendeel. Maar we moeten wél nadenken over hoe we dit verantwoord kunnen doen.

Organic green salad in box
VERANTWOORDELIJKE KEUZES.

 

We kiezen onze producten zo duurzaam of ethisch mogelijk. Biologisch vlees en groenten uit Nederland bijvoorbeeld, en veel producten uit het seizoen. Bijna al onze disposables zijn biologisch afbreekbaar, en onze bezorging rijdt elektrisch. We nemen zo veel mogelijk producten af bij lokale ondernemers met een vergelijkbare visie. Zo investeren we in een duurzame toekomst.

ONBEANTWOORDE VRAGEN?

Bel naar de winkel of mail naar info@eatdis.nl

bloemkool
De kas
aardappelscheuten kas
bloesem
Delicious and organic salads
munt plukken