DIS werknemers in de keuken

WIE WE ZIJN

Van groot en complex… Naar goed, verantwoord en eenvoudig.

MAIL ONS

Kok met garde

VROEGER.

 

DIS begon als winkel voor afhaalmaaltijden van restaurantkwaliteit voor een tientje. Al snel kwamen de eerste zakelijke cateringaanvragen binnen. We groeiden uit tot solide cateringorganisatie voor kantoren aan de prachtige Amsterdamse grachten en pleinen. Ons grote familiare team werkte iedere dag keihard voor de dagelijkse lunch van vele honderden Amsterdammers.
En toen kwam het coronavirus.

Groen in kas

 

 

TOEN.

 

Door de sluiting van de kantoren zaten we ineens zonder opdrachten en kwam de hele trein piepend en krakend tot stilstand. Dit was voor ons allen een enorme schok. Ook gaf het ons de mogelijkheid om stil te staan bij het leven: wat is echt belangrijk? We hadden ineens veel tijd om na de denken over onze bedrijfsvisie. Samenwerken en groeien met lokale leveranciers. Alleen nog biologisch vlees en groenten uit Nederland om bij onszelf te blijven en onze CO2 uitstoot drastisch te verminderen. Een veel minder complexe organisatie.
Goed, verantwoord en eenvoudig.

DIS werknemer met groente

NU.

 

Met deze filosofie hebben we onze winkel heropend tot een ambachtelijke lunchzaak waar we werken met handgemaakte broden van bakkerij Niemeijer. We pekelen en roken zelf Nederlands rundvlees tot pastrami, krijgen Nederlandse groenten binnen en kopen traditioneel gerijpte Nederlandse kazen van Kaan. Dat we op deze manier een doorstart maken voelt goed. Met onze nieuwe visie willen we een nog groter verschil maken op het gebied van eten, en vanaf nu is iedereen welkom bij ons, particulier én zakelijk.

cook in kitchen
Verse jus d'orange
john in kitchen
DIS werknemer houd brood vast
staff dis